LIDT OM MIG SELV OG HJEMMESIDEN

Jeg hedder Werner Fog-Hansen.

Jeg er gift med Helle (som spiller håndbold) og har 2 "børn" - Tina (som spiller håndbold) samt Martin (som har spillet håndbold men valgte Karate).  Herudover har familien en schæferhund ved navn Wanessa, som ikke spiller håndbold, men som selvfølgelig har en gammel håndbold som legetøj og er en udmærket målmand og god til at "kaste" bolden retur.

Hvorfor er jeg håndboldtræner
Jeg startede som hjælpetræner i 1995, da min datter spillede ungdomshåndbold og fandt ud at, at det er herligt at have med unge at gøre og lære dem om håndboldspillet. Herefter blev jeg træner for holdet og siden da træner for andre hold.  Det er også blevet til en del rækkevinderpladser i årenes løb.

Jeg startede selv med at spille håndbold før kontraspillets effektivitet for første gang blev vist af Jugoslavien ved De Olympiske Lege i Munchen, og har siden hen fulgt spillet med stor interesse, men spiller ikke selv mere.

Håndboldddannelse: 
 - Træner 1-2-3
 - Idrætsskader
 - Idrætspsykologi 
 - Idrætsmassage
 - Tapening.
 - Instruktørkursus
 - Målmandstrænerkursus
 - Angrebs- og forsvarskurser
 - Diverse 3 timers kurser og trænerseminarier

Har trænet:
 - Puslingepiger
 - Piger
 - Damejunior
 - Dame senior
 - Oldgirls

Mål med træningen: Brug aftaler - vær aktiv på alle pladser - vis initiativ - tag initiativet både i angreb og i forsvar

Om denne hjemmeside
I februar 2000 fik jeg en gratis mulighed for at kunne lave en hjemmeside på nettet. Da jeg var træner i håndbold var det nærliggende at lave en hjemmeside om håndbold, indeholdende de ting, jeg savnede mest, da jeg startede som træner - nemlig forskellige træningsøvelser og angrebsøvelser. Pladsen på dette domæne blev så fyldt op med forskellige tegninger og tekster, som jeg havde samlet sammen i tidens løb og med en alenlang menu i venstre side. Men efterhånden begyndte det at knibe med pladsen. Man får jo ikke så megen diskplads gratis.

Da min gamle klub gerne ville på Internettet, købte jeg i november 2001 et større Webhotel med eget domænenavn og så var problemerne løst. Jeg fik lavet klubbens hjemmeside og materialet fra min gamle håndboldside blev til et menupunkt på klubhjemmesiden og der begyndte at komme bevægelig grafik på øvelserne ind på siderne.

Da jeg skiftede klub tog jeg håndboldmaterialet med mig og det er nu blevet til denne hjemmeside, du har foran dig under navnet dragoerhb.dk. Domænenavnet er nok lidt lokalpatriotisk, men når man nu bor i Dragør, så.....

Takket være trænere i andre lande er hjemmesiden nu også på andre sprog end dansk. Tiden vil vise, hvor mange. Det er op til de sprogkyndige trænere og spillere i de forskellige lande.

Jeg håber hjemmesiden kan anvendes - det er derfor den er lavet. Den er gratis og trods mange forslag om at gøre den kommerciel vil den forblive gratis på nettet. Bær over med mig, hvis tingene ikke sker lige hurtigt. Jeg er alene om den, så nye opslag m.m kan blive lidt forsinket, da arbejdet kan blive lidt hektisk, når der kommer nye oversættelser, annoncer, indlæg m.m. og det daglige også skal passes.

Werner
.